ΜΟΥΣΙΚΗ

Ultimate Battle – Akira Kushida

 • By
 • 7 Ιανουαρίου 2018

Το τραγούδι Ultimate Battle που συνοδεύει τις μάχες του “Ultra Instinct” Goku προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους fans καθώς και αναζήτηση για την επίσημη εκτέλεσή του.

Το κομμάτι που είναι σύνθεση ZENTA και εκτέλεση Akira Kushida, πρώτη φορά παίχτηκε στην μάχη του Goku με τον Jiren στο επεισόδιο 110 καθώς ο Goku χρησιμοποίησε το “Ultra Instinct”. Αργότερα έπαιξε και στη μάχη του Goku με την Kefla στο επεισόδιο 115. Για να δείτε τα επεισόδια Dragon Ball, μπορείτε να απευθυνθείτε στη σχετική σελίδα μας

Σήμερα εμείς θα δημοσιεύσουμε μια ποιοτική ορχηστρική διασκευή από τον 94stones. Θα σας ενημερώσουμε μόλις πέσει στην αντίληψή μας και η επίσημη εκτέλεση. Αν έχετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τις γράψετε στα σχόλιά σας.

Ενημέρωση:

Πριν λίγες μέρες το “Ultimate Battle” κυκλοφόρησε επίσημα σε ψηφιακή μορφή στην Ιαπωνία. Στο (ιαπωνικό) iTunes μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το βίντεο αν και ανέβηκε αρχικά και στο YouTube από φαινομενικά επίσημο λογαριασμό της TOEI Animation, στη συνέχεια κατέβηκε.

 

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 17, 2020

4 Σχόλια

 • Son

  Το άρθρο ενημερώθηκε με την επίσημη εκτέλεση στο iTunes καθώς και στο YouTube από ανεπίσημο λογαριασμό.

  Reply
 • Son

  Το ανεπίσημο YouTube upload αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε με αυτό από το επίσημο VEVO κανάλι! 😀

  Reply
  • Son

   Το βίντεο με το κομμάτι δυστυχώς αφαιρέθηκε και το αντικαταστήσαμε με το αντίστοιχο από ανεπίσημη δημοσίευση στο SoundCloud.

   Reply
 • Παντελής Παπαδόπουλος

  Ακούστε και αυτά, αξίζει τον κόπο:

  Ultimate Battle Guitar – Full Song ORIGINAL – Dragon Ball Super:
  https://www.youtube.com/watch?v=sZ73-5eizYM

  The Power to Resist – Theme – Dragon Ball Super:
  https://www.youtube.com/watch?v=uW_KVMij22k

  Reply

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ