Ξεχωριστές στιγμές Dragon Ball Super

από Son

Η τρέχουσα σεζόν του Dragon Ball Super φτάνει στην κλιμάκωσή της και σίγουρα αναμένεται να δούμε κάτι εντυπωσιακό καθώς προχωράμε στην ολοκλήρωσή της.

Στο παρόν άρθρο θα δούμε μερικές ξεχωριστές σκηνές που ίσως πέρασαν απαρατήρητες, όμως θεωρούμε ότι προσδίδουν αρκετή ποιότητα στη σειρά Dragon Ball:

1. Ο Master Roshi βοηθά τον Krillin να ξεδιαλύνει τα συναισθήματά του

Όλοι γνωρίζουμε για τη διπλή φύση του Master Roshi, όπου είτε συμπεριφέρεται σαν… γυναικάς γέρος (να το πούμε ευγενικά) είτε σαν “true master”, δηλαδή σοφός δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Σε αυτή τη σκηνή ευτυχώς συμπεριφέρεται ως το 2ο και με μία μικρή διάλεξη βοηθάει τον Krillin που βρίσκεται σε “κρίση ταυτότητας” να πάρει τη σωστή απόφαση να ξαναεκπαιδευτεί.

I see doubt in you. A strong will to move forward and a confused will that has stopped and doesn’t know how to resume moving. Your punches, footwork, everything has doubt.

2. Goku vs. Hit: Rematch!

Έχοντας εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Hit, ο Goku “καλεί” τον Hit με σκοπό να ξαναπαλέψουν, όμως αυτή τη φορά ο Hit έχει έρθει με δολοφονικές (στην κυριολεξία) διαθέσεις! Εξουδετερώνοντας τον Son Goku με ένα μόνο κτύπημα φτάνει ένα βήμα πριν το θάνατο αφήνοντας άφωνους του fans! Στη συνέχεια του επεισοδίου ο Goku συνέρχεται χρησιμοποιώντας το κύμα ενέργειάς του σαν “ηλεκτροσόκ” και τότε η μάχη ανάβει για τα καλά, με τον Son Goku μετά από κάποιες στιγμές… φόβου, να σπάει τις πολύπλοκες τεχνικές χρόνου και παράλληλου σύμπαντος του Hit!

3. Namekian Fusion

Εκτός από τη γνωστή τεχνική συγχώνευσης που χρησιμοποιούν κυρίως ο Trunks και ο Goten, υπάρχει και αυτή των Namekians που μέσα από μια ατμοσφαιρική σκηνή φροντίζει να μας υπενθυμίσει το επεισόδιο 118. Σε αυτό, οι 2 Namekians του σύμπαντος 6 έχουν συγχωνευτεί με όμοιούς τους ώστε να πολλαπλασιάσουν τη δύναμή τους. Επίσης, σε άλλη μια έντονη σκηνή ενώ ο Piccolo είναι πεσμένος κάτω, εμφανίζονται οι Namekians που έχει “απορροφήσει” ο ίδιος που δεν είναι άλλοι από τον Nail (στον πλανήτη Namek) και τον Kami, προηγούμενο “προτάτη-θεό” της γης!

Αυτές ήταν μερικές σκηνές που θεωρήσαμε ότι ξεχώρισαν στη ροή του Dragon Ball Super. Επειδή όμως τί είναι καλό και τί όχι είναι λίγο-πολύ αντικειμενικό περιμένουμε και δικά σας σχόλια πάνω σε αυτές τις σκηνές καθώς και τις δικές σας προτάσεις!

 

Τελευταία ενημέρωση: 2 Ιανουαρίου, 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάστε

Dragon Ball Greece

Copyright © 2017 – 2024 Ελληνική Κοινότητα Dragon Ball – Πρέπει και μπορώ!