ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Εισαγωγή

To dragonball.gr έχει ως σκοπό να φέρει κοντά τους Έλληνες φίλους του Dragon Ball και να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από αυτό.

Όποιος έχει κάτι να πει για το αγαπημένο του anime είναι ευπρόσδεκτος να γράψει τα σχόλιά του ως επισκέπτης ή εγγεγραμμένο μέλος και να συμμετάσχει στο forum μας.

Τονίζουμε ότι ο παρών ιστότοπος είναι fan site, διαχειρίζεται δηλαδή από θαυμαστές. Ο επίσημος ιστότοπος του Dragon Ball είναι: https://en.dragon-ball-official.com/

Πολιτική απορρήτου

Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι εμπιστευτικά. Το dragonball.gr λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των χρηστών του και δεν κοινοποιεί προσωπικά στοιχεία χωρίς την έγκριση τους.

Διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις που ενδεχομένως προβάλλονται οδηγούν στον ιστότοπο του εκάστοτε διαφημιζόμενου στον οποίο ισχύουν οι δικοί του όροι χρήσης. Τα έσοδα που προκύπτουν από τις διαφημίσεις ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη εξόδων της λειτουργίας του site (ανανέωση συνδρομής φιλοξενίας και domain) ή για τη διεκπεραίωση διαγωνισμών στους οποίους θα μοιράζονται δώρα σε εσάς. Τονίζεται ότι οι κάτοχοι του dragonball.gr δεν αποσκοπούν στην απόκτηση εσόδων για προσωπική χρήση, καθώς το παρόν site θεωρείται κοινότητα για τους φίλους του Dragon Ball και όχι εμπορικός ιστότοπος.