Το μέλλον του Dragon Ball Super

από Son

Εδώ και αρκετές μέρες έχει γίνει γνωστό ότι το Dragon Ball Super θα ολοκληρώσει τη σεζόν με το επεισόδιο 131 που θα προβληθεί το Μάρτιο και τη θέση του στο επίσημο κανάλι προβολής θα πάρει άλλο anime, το Gegege no Kitaro

Επίσημες πηγές επιβεβαιώνουν τη διακοπή του Dragon Ball προς τα τέλη Μαΐου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σταματά οριστικά η παραγωγή του. Ήδη έχει ανακοινωθεί μια νέα ταινία Dragon Ball μέσα στο Δεκέμβριο του 2018 και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο λόγος της διακοπής της σειράς είναι  ότι το studio παραγωγής χρειάζεται να επικεντρωθεί σε αυτήν: Μία ταινία πρέπει να έχει υψηλότερα στάνταρ παραγωγής, όπως λεπτομερέστερα σχέδια, πιο ομαλό animation και πολύ πιθανόν χρήση 3D γραφικών.

Φυσικά, το μέλλον του Dragon Ball μόνο ευοίωνο μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και η σειρά έχει αρκετή εμπορική επιτυχία, αναπτύσσεται animation ταινία, ενώ μόλις πριν 2 μέρες κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο video game Dragon Ball FighterZ. Μέχρι το Μάρτιο δε, έχουμε να δούμε και την κορύφωση της σειράς με 5 ακόμα επεισόδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάστε

Dragon Ball Greece

Copyright © 2017 – 2024 Ελληνική Κοινότητα Dragon Ball – Πρέπει και μπορώ!