Η σειρά Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi επιστρέφει

από Son

Μετά από 15 χρόνια ανακοινώθηκε το 4ο μέρος της αγαπημένης video game σειράς, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi!

Δείτε παρακάτω το επίσημο teaser που μεταδόθηκε από το Dragon Ball Games Battle Hour με την Ιαπωνική ονομασία “Sparking”:

Παρατηρήσαμε και την αγγλική “Tenkaichi” έκδοση στο YouTube παρόλο που δεν είναι από επίσημο κανάλι:

Το teaser δείχνει αρχικά πλάνα από παλαιότερο game της σειράς ενώ στη συνέχεια περνάει στο σήμερα με τον Son Goku να μετατρέπεται σε Super Saiyan Blue.

Η σειρά Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi έχει αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα οπαδών, ειδικά το 3ο μέρος για το PlayStation 2 το οποίο κατέχει ξεχωριστή θέση και θεωρείται πιο συλλεκτικό από ένα μέσο video game. Βασικοί λόγοι είναι το μεγάλο story mode, το μελετημένο gameplay στη λογική του Dragon Ball (τηλεμεταφορές, counters, εντυπωσιακές ειδικές κινήσεις στο στυλ του anime κ.ά.), 150 playable χαρακτήρες (πολύ σπάνιο, ίσως το μοναδικό με τόσους χαρακτήρες) και γενικά η αισθητική του αναπαριστά πιστά τον κόσμο του Dragon Ball και βάζει τον παίχτη να ζήσει στο σύμπαν του. Φυσικά θεωρείται το καλύτερο της σειράς μέχρι στιγμής και ελπίζουμε το επερχόμενο να το ξεπεράσει!

Νέα trailers

Επίδειξη gameplay

Αγαπάτε τη σειρά Tenkaichi όσο εμείς; Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στα σχόλια και θα ενημερώνουμε το άρθρο όσο μαθαίνουμε νέες πληροφορίες.

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 4 logo

Πηγή: https://en.dragon-ball-official.com/news/01_1735.html

Τελευταία ενημέρωση: 23 Μαρτίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάστε

Dragon Ball Greece

Copyright © 2017 – 2024 Ελληνική Κοινότητα Dragon Ball – Πρέπει και μπορώ!