Επίσημη προβολή του Dragon Ball Super στην Ελλάδα

από Son

Πλέον οι φίλοι του Dragon Ball Super θα μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, από το κανάλι Nickelodeon! Πρόκειται για την πρώτη επίσημη προβολή του Dragon Ball Super στην Ελλάδα, η οποία θα περιέχει ελληνικές φωνές, μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής από το Nickelodeon Ελλάδας.

Οι κάτοικοι της Αττικής, της Εύβοιας και του Αργοσαρωνικού θα μπορούν να βλέπουν τη σειρά απροβλημάτιστα, καθώς και οι συνδρομητές NOVA και COSMOTE TV σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς, το Nickelodeon δεν εκπέμπει πανελλαδικά και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ελλάδας θα πρέπει να βασίζονται σε άλλα περιφερειακά κανάλια-συνεργάτες για την αναμετάδοση του προγράμματος, όπως το Nickelodeon Plus της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί το διαφημιστικό spot από το κανάλι στη σελίδα του στο Facebook που ανακοινώνει την έναρξη των ελληνικών επεισοδίων Dragon Ball Super, την Τετάρτη στις 26 Δεκεμβρίου 2018:

Πιθανόν κάποιοι φίλοι να μην ενθουσιαστούν και τόσο μιας και όταν τα επεισόδια κυκλοφορούσαν νωρίτερα εκτός Ελλάδας έβρισκαν τρόπους προβολής, οπότε έχουν πάρει την εμπειρία της σειράς. Από την άλλη σίγουρα κάποιοι άλλοι θα νιώσουν ένα αίσθημα νοσταλγίας και υπενθύμισης ευχάριστων αναμνήσεων από τις εποχές που προβαλλόταν η ιστορική original σειρά και σειρά Ζ  στον Ant1, τη δεκαετία του 90-’00.

Εσείς πώς νιώθετε για την έλευση του Dragon Ball Super στην Ελλάδα; Είδατε τα πρώτα επεισόδια; Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 σχόλια

dragonball fan 30 Ιουλίου 2020 - 15:40

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ NICKELODEON ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ DRAGONBALL SUPER.

Απάντηση

Σχολιάστε

Dragon Ball Greece

Copyright © 2017 – 2024 Ελληνική Κοινότητα Dragon Ball – Πρέπει και μπορώ!