ΝΕΑ

Νέα ταινία Dragon Ball Super το 2022

  • By
  • 11 Μαΐου 2021
Dragon Ball Movie Super Hero 2022

Πολύ ευχάριστα νέα καθώς το επίσημο site του Dragon Ball, το οποίο επανακυκλοφόρησε στις 9 Μαΐου (ημέρα που έχει οριστεί ως Goku Day στην Ιαπωνία), ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματιστεί επίσημη ταινία Dragon Ball Super μέσα στο 2022!

Σεναριογράφος για ακόμη μια φορά θα είναι ο ίδιος ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama, κάνοντας και σχόλιο για την επερχόμενη ταινία χωρίς όμως να αποκαλύψει πολλά, παρά μόνο ότι θα υπάρχουν ένας “απρόσμενος” χαρακτήρας και νέα υπέροχα σκηνικά.

Φυσικά ανυπομονούμε για περισσότερες ανακοινώσεις και υλικό πάνω στη νέα ταινία καθώς μετά το Dragon Ball Super: Broly δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο Dragon Ball anime (εκτός βέβαια από το Super Dragon Ball Heroes το οποίο θεωρείται “non-canon”, δηλαδή δεν ακολουθεί την επίσημη ιστορία του Dragon Ball). Ωστόσο, η σειρά συνεχίζει κανονικά την επίσημη (“canon”) ιστορία μέσω manga με τα saga Galactic Patrol Prisoner και Granolah the Survivor.

Ενημέρωση:

Η νέα ταινία θα λέγεται Dragon Ball Super: SUPER HERO και κυκλοφόρησε teaser trailer! Επίσης δημοσιεύτηκε και νέος ιστότοπος αποκλειστικά για τη νέα ταινία: https://2022dbs.com/. Διαδραματίζεται στο Έτος 784, συνεχίζει δηλαδή τα γεγονότα της σειράς Super. H κόρη του Gohan και της Videl, Pan, πηγαίνει πλέον νηπιαγωγείο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στην Ιαπωνία είναι 11/6/2022 και παγκοσμίως Καλοκαίρι 2022

Dragonball superhero poster 2 Τανιία Dragon ball super hero

 

Πηγές:

Σας έχει λείψει το Dragon Ball anime; Συνεχίζετε να διαβάζετε τις φανταστικές ιστορίες του στο manga; Ευχαριστούμε τον Παντελή Παπαδόπουλο για τα σχόλια, θα χαρούμε να διαβάσουμε και τα δικά σας!

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 13, 2022

29 Σχόλια

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ